Aanbod

Mijn yogastijlen

Ik geef Ashtanga Vinyasa, Yinyoga, Power en vinyasa flowyogalessen aangevuld met pranayama- en meditatie. Voor de Ashtanga Vinyasa en Yinyoga heb ik een 200 uurs opleiding gevolgd welke beiden geaccrediteerd zijn bij de Yoga Alliciance. Tevens heb ik voor de Ashtanga diverse workshops gevolgd bij internationale teachers, zoals Manju Jois, David Swenson en Petri Raisinen. Hieronder een korte omschrijving van de yogastijlen die ik aanbied in mijn lessen.

Wekelijkse lessen

Online lessen via Zoom

Ashtanga Vinyasa 60 minuut
Maandag/ Woensdag 7.45
Dinsdag/ Donderdag 7.00

Ashtanga Full Primary
Zondag 9.00 – 10.30
(behalve op 12 sept/ 13 okt/ 15 nov/20 dec)

 

Locatie Studio Danzo:

Woensdag
10.30 – 11.45  Power/Yin

Vrijdag
07.00 – 08.00 Ashtanga Vinyasa yoga
09.00 – 10.15 Vinyasa/Yin

Ashtanga Full Primary
1 x per maand op zondag
10.00 – 11.30
13 sept/ 11 okt/ 15 nov/20 dec

Evenement boeken / info
Er is een maximum aantal deelnemers per evenement behalve voor de buitenyoga. Aanmelden doe je door mij een appje of mailtje te sturen. Voor evenementen geldt dat je reservering defintief is na betaling.
Deelname kosten
Deelnamekosten aan mijn evenementen en de buitenyoga kun je vinden per evenement. Betaling voor evenementen is vooraf middels een betaalverzoek/tikkie. De buitenyoga is €6,00 per keer en betaal je achteraf middels een betaalverzoek/tikkie. De Online lessen gaan via Zoom en deelname is op basis van een eigen bijdrage. Houd ongeveer €1,00 a €1,50 aan per keer en voorafgaand aan de maand stuur ik een blanco betaaverzoek/tikkie waarmee jij jouw bijdrage kunt voldoen. Bij zowel Studio Perfect als bij SanaYou is de mogelijkheid om proeflessen te volgen. Zie hun eigen websites voor meer info over abonnementen.
Wil je annuleren?
Annuleren kan niet indien het een evenement betreft. Na betaling staat je boeking vast. Je kan wel je plekje aan iemand anders geven uit je eigen netwerk. Mocht ik een wachtlijst hebben, dan hoor je dat van mij. Dan kan ik je plekje aan iemand anders geven.