Bedrijven en groepen

Bedrijven en groepen

Bedrijven en groepen kunnen ook voor yoga bij mij terecht. Denk aan invulling van een personeelsuitje, op de werkvloer of voor een activiteit met een groep vrienden/ vriendinnen of familie.

Daarnaast geef ik ook privélessen zowel individueel als in een klein groepjes met maximaal 3 personen.
Mijn aanbod lees je hieronder.

yoga workshops en retraites
Voor bedrijven

Door bedrijfsyoga aan te bieden krijgen de harde werkers in het bedrijf net dat beetje extra! Yoga helpt stress los te laten zodat de medewerkers ontspannen en vol nieuwe energie verder kunnen. Juist voor de werknemers die niet zo gemakkelijk in beweging komen is het aantrekkelijk om op het werk deze mogelijkheid te hebben.

Bedrijfsyoga is snel en eenvoudig te organiseren; geen investeringen in ruimtes of apparatuur nodig. Een tijdelijke ruimte zoals een opgeruimde vergaderzaal is voldoende. Benodigde materialen zoals yogamatten en dergelijke kan verzord worden. Een aantrekkelijke investering in welzijn en tevredenheid van jouw werknemers!

Ik bied o.a yoga aan in het middelbaaar onderwijs op het Etty Hillesum Lyceum, lees hier meer over op mijn website onder Yoga in het onderwijs. 

yoga workshops en retraites
Voor groepen

Zie je het al voor je? Een proeftuin van diverse yogastijlen of bieryoga als activiteit met jouw vrienden/vriendinnen op een prachtige locatie of bij een van jullie in de tuin of woonkamer.

Yoga bedrijven
Bieryoga voor co-assistenten

Zo heb ik laatst bieryoga gegeven voor een groep co-assistentes waarbij we houdingen deden vergezeld van een flesje bier, een hele uitdaging om hem niet scheef te houden.

Ook een leuke yoga workshop/ dag retraite voor een vrijgezellenfeest, een personeelsdag of gewoon voor een groep vriend(innen) behoort tot de mogelijkheden en is helemaal trendy tegenwoordig en super gezellig om samen te doen.
Heb je een idee? Ik denk graag met je mee over een creatieve invulling!

yoga workshops en retraites
Privelessen 

Ook voor prive-yogales kun je bij mij terecht. Ik geef priveles meestal bij de mensen thuis, net zo makkelijk.

Wil je bijvoorbeeld meer verdieping in jouw yogapractise en/of technische aanwijzingen krijgen over de uitvoering van houdingen, dan is een priveles misschien wat voor jou!

Privelessen worden op maat gemaakt en samen met jou afgesproken.
Kosten zijn €50,00 per 60 minuten.

yoga workshops en retraites

Interesse?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met mij en ik denk graag met je: Monika@happynessyoga.nl